Världsdagen mot Piratkopiering

7 juni, 2012

Idag den 7 juni 2012 uppmärksammas Världsdagen mot Piratkopiering (World Anti-Counterfeiting Day) på flera olika platser runt om i världen. I Sverige är det SACG (Svenska Föreningen mot Piratkopiering) som står för arrangemanget och årets tema är läkemedel. Syftet med dagen är att sätta fokus och sprida kunskap om problemen, riskerna och konsekvenserna med piratkopiering och varumärkesförfalskning. Piratkopior kostar mindre men frågan är ju vad du betalar för.

SACG kommer dagen till ära att anordna ett seminarium på temat ”Så avslöjar du en piratshop på nätet” med Peter Forsman från .SE (Stiftelsen för infrastruktur). Seminariet äger rum kl 11.30-13.30 hos Advokatfirman Lindahl, men Världsdagen mot Piratkopiering kommer även att uppmärksammas på annat håll.

 

« Tillbaka till nyhetsflödet